Club Manager 2019

Kariyer yöneticiniz daha yeni başlıyor! Takımı zirveye ulaştırmanın nasıl bir şey olduğunu denemek için bu fırsatı kullanın! En iyi menajer ol ve 2020'de Şampiyonlar Ligi Finali için bilet kazan! Takımın seni bekliyor.

Oyunu iOS ve Android cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Tabii ki, tarayıcınızda da çevrimiçi. Oyunun adından açıkça anlaşılıyor ki futbol kulübünüze patronluk yapacaksınız. Kaydolduktan hemen sonra sıradan ekibinize ulaşacaksınız ve hedefiniz zenginleşmek için ona göz kulak olmak.

Bütün oyun kartlara dayanıyor. Her maçtan sonra yeni oyuncuları, menajerleri ve çeşitli yükseltmeleri saklayan kartlar kazanırsın. Kart paketleri ayrıca oynanan maçlardan sonra elde ettiğiniz para ve paralar için de satın alınabilir.

Kartları

Kartları

Kartlar oyunda önemli bir rol oynamaktadır. Kartlar sayesinde yeni oyuncular, menajerler, çeşitli geliştirmeler, karakterler, sergiler ve daha birçok şey kazanırsınız. Maçlar için kartlar satın alınabilir veya kazanılabilir.

Lig

Lig

Toplam 12 lig var. Tabii ki başlangıçta, en düşükte başlarsınız. Daha yüksek bir ligde ilerlemek için belirli sayıda puana ihtiyacınız vardır. Oynadığınız lig yükseldikçe, maçtan daha fazla para kazanırsınız.

Başarılar

Başarılar

Oyunda görevleri de gerçekleştirebilirsiniz. Zorluğunuza göre çeşitli madeni paralar alacaksınız. Madeni paralar için kart satın alabilirsiniz. Görevler sayesinde 10.000 jetona kadar para kazanabilirsiniz.

Iyileştirmeler

Iyileştirmeler

Kulübün çeşitli bileşenlerini geliştirecek ve sonuçları geliştirecektir. Her bir donanımın avantajı vardır, örneğin, stadyumu iyileştirerek, maç sırasında daha fazla para kazanırsınız.


Şampiyonlar Ligi'ne 2 bilet kazanın!

2019'da kulübü ile en fazla kupa alan menajer, 2020'de İstanbul'da Şampiyonlar Ligi finaline 2 bilet kazanacak.

Kupayı haftalık bir yarışma için kazanırsınız. Mümkün olduğunca çok lig maçı oynayın, puan toplayın ve benzer seviyedeki rakiplerin size karşı durduğu bu yarışmanın galibi olun. Haftalık yarışmanın sonunda bardakları elden çıkaracağız.

Şampiyonlar Ligi

Oyunda seni neler bekliyor?

Kartlara dayalı çevrimiçi futbol menajeri.

Ligde ve sergide arkadaşlarına ve rakiplerine karşı eşleşir.

Oyuncularınızın becerilerini geliştirmek ve geliştirmek.

Stadyumunuzun, antrenman tesislerinin, oyun alanlarının, spor salonlarının ve organizatörlerin iyileştirilmesi.

Doğru montaj ve taktikleri belirlemek. Standart durumlarda oynamak için kaptan ve oyuncu seçimi.

Tüm ekibi ve her maçtan sonra konsantre olacak şekilde takım kimyasının geliştirilmesi.

Bonus para alacağınız görevlerin yerine getirilmesi. Oyunda doğru sohbet edin.

Antrenman, yükseltmeler, sergiler ve diğerleri için gerekli olan yeni oyuncuları, yöneticileri ve kartları olan kartları satın alın ve alın.

Yeni oyuncuların izlenmesi. Tereddüt etmeyin ve bugün çevrimiçi olan Club Manager 2019 oyununu oynamaya başlayın!